| id: | 27531 |
|---|---|
| Title: | Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production |
| Authors: | Семко Т., Пахомська О. |
| Keywords: | технології, виробництво, продукція, якість, безпека, методики, нормативна документація, м'ясо, риба, гідробіонти |
| Date of publication: | 2022-02-15 12:00:38 |
| Last changes: | 2022-02-15 12:00:38 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Завдання до лабораторних занять з дисципліни «Технології харчових виробництв» формує знання методики визначення якісних та безпечних показників харчових продуктів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27531 |
| Publication type: | Завдання до практичних занять |
| Publication: | : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 3. 76 с. |
| In the collections: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27531.pdf Size : 589313 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |