id: | 27532 |
---|---|
Title: | Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції = International regulation and management of food quality |
Authors: | Семко Т. |
Keywords: | регулювання, системи, регламенти, стандарти, НАССР, ISO, вимоги, якість, безпечність, закони, накази, компендіуми |
Date of publication: | 2022-02-15 12:34:21 |
Last changes: | 2022-02-15 12:34:21 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Метою вивчення дисципліни є формування у студентів системи знань з теорії та методології застосування на практиці "Міжнародного регулювання та управління якістю харчовою продукції" у діяльності підприємств, що складають безперервний ланцюг виробництва та розподілу харчових продуктів, набуття ними навичок з розробки, впровадження та розвитку систем управління безпечністю продукції на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів і продовольчої сировини, формування у студентів знань щодо мети, загальних підходів та організації контролю безпечності споживних товарів на основі вітчизняних та закордонних досвіду і практики. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27532 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 23 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27532.pdf Size : 245382 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|