| id: | 27539 | 
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниці (об'єкт дослідження-ресторан іспанської кухні та таверни. Новітні технології страв з яловичини) | 
| Authors: | Наконечний В. В. | 
| Keywords: | ресторан, КЗРГ, кухня, технологія, іспанська кухня | 
| Date of publication: | 2022-02-15 14:22:50 | 
| Last changes: | 2022-02-15 14:22:50 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Мета кваліфікаційного проєкту – розробити комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниці з об’єктом дослідження - рестораном іспанської кухні та таверни та впровадження новітніх технологій страв з яловичини технологій страв з яловичини Чап-файна. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27539 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27539.pdf Size : 245478 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |