id: | 27539 |
---|---|
Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниці (об'єкт дослідження-ресторан іспанської кухні та таверни. Новітні технології страв з яловичини) |
Authors: | Наконечний В.В. |
Keywords: | ресторан, КЗРГ, кухня, технологія, іспанська кухня |
Date of publication: | 2022-02-15 14:22:50 |
Last changes: | 2022-02-15 14:22:50 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Мета кваліфікаційного проєкту – розробити комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниці з об’єктом дослідження - рестораном іспанської кухні та таверни та впровадження новітніх технологій страв з яловичини технологій страв з яловичини Чап-файна. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27539 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27539.pdf Size : 245478 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|