id: | 27543 |
---|---|
Title: | Кoмплeкcний зaклaд pecтopaннoгo гocпoдapcтвa в м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій) |
Authors: | Таранюк І.В. |
Keywords: | ресторан, кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, фрукти, салат, невротичні розлади |
Date of publication: | 2022-02-15 14:27:16 |
Last changes: | 2022-02-15 14:27:16 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Метою дослідження є розробка нової рецептури фруктового салату, для профілактики невротичних станів та депресій людини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27543 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27543.pdf Size : 173298 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|