| id: | 27543 |
|---|---|
| Title: | Кoмплeкcний зaклaд pecтopaннoгo гocпoдapcтвa в м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій) |
| Authors: | Таранюк І. В. |
| Keywords: | ресторан, кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, фрукти, салат, невротичні розлади |
| Date of publication: | 2022-02-15 14:27:16 |
| Last changes: | 2022-02-15 14:27:16 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Метою дослідження є розробка нової рецептури фруктового салату, для профілактики невротичних станів та депресій людини. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27543 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 54 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27543.pdf Size : 173298 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |