| id: | 27545 |
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир (об’єкт дослідження - ресторан єврейської кухні та вегетаріанське кафе. Новітні технології приготування фалафелів) |
| Authors: | Михніцька Л. В. |
| Keywords: | ресторан, кухня, єврейська кухня, фалафелі |
| Date of publication: | 2022-02-15 14:29:55 |
| Last changes: | 2022-02-15 14:29:55 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Метою кваліфікаційного проєкту слугує комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир з об’єктом дослідження - рестораном єврейської кухні та вегетаріанське кафе та впровадження новітніх технологій приготування фалафелів |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27545 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 59 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27545.pdf Size : 201121 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |