id: | 27546 |
---|---|
Title: | Кейтеринг = Сatering |
Authors: | Чорна Н.М., Іваніщева О.А. |
Keywords: | кейтеринг, послуги, обслуговування, форми, методи, споживачі |
Date of publication: | 2022-02-15 14:30:57 |
Last changes: | 2022-02-15 14:30:57 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Дисципліна "Кейтеринг" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Готельно-ресторанна справа" і спрямована на опанування теоретичних та практичних аспектів організації кейтерингової діяльності в різних виробничих умовах. Метою дисципліни "Кейтеринг" є формування у здобувачів вищої освіти глибоких теоретичних знань та практичних навичок щодо основ організації промислового та подієвого видів кейтерингу для забезпечення високого рівня обслуговування споживачів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27546 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 26 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27546.pdf Size : 339127 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|