id: | 27552 |
---|---|
Title: | Удосконалення старовинних технологій хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок, їх адаптація до сучасних умов (за матеріалами пекарні (ФОП Стадник А.В.)) |
Authors: | Тарасенко Д.І. |
Keywords: | хлібобулочні вироби, пшенична хмельова закваска, технологія, заміс, розстоювання, інгредієнти |
Date of publication: | 2022-02-15 15:07:05 |
Last changes: | 2022-02-15 15:07:05 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Сьогодні важливим є відродження національних технологій з використанням заквасок шляхом встановлення рецептур і технологій приготування заквасок та хлібних виробів на їх основі. Актуальними є розробки рекомендацій по адаптації таких технологій до умов роботи сучасних хлібозаводів та пекарень. Це може стати підґрунтям при виборі сучасної стратегії розвитку вітчизняного хлібопечення, дозволить вирішити проблеми, удосконалити асортимент і якість хлібобулочних виробів. Мета роботи – удосконалити технологію хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27552 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27552.pdf Size : 186352 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|