| id: | 27553 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення рецептур та технологій виробництва плодово-ягідного зефіру (за матеріалами ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ - ВІННИЦЯ») |
| Authors: | Юркова А. О. |
| Keywords: | зефір, соєвий білок, технологія, властивості, апарати, інжиніринг |
| Date of publication: | 2022-02-15 15:08:11 |
| Last changes: | 2022-02-15 15:08:11 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі відповідно до поставленої мети розроблено нову рецептуру плодово-ягідного зефіру, який можна виготовляти на ТОВ "Солодка Мрія – Вінниця"», оскільки підприємство має відповідну потужність для виробництва, вироби є якісними і смачними. Оскільки до рецептури зефіру ми додаємо соєвий білок, то це збільшить асортимент продукції і клієнтську базу. У Вінниці зефір виготовляє кондитерська фабрика "Roshen" та ТОВ "Солодка Мрія – Вінниця". Конкуренція між цими підприємствами існує, тому потрібно щось завжди оновлювати. Більші обсяги реалізації у того, в кого є щось незвичайне, цікаве, інноваційне. У роботі проаналізовано основи виробництва плодово-ягідного зефіру, а саме: визначено фізико-хімічні показники, вимоги до якості сировини при виробництві, технологію виготовлення та технологічні особливості виробництва, інжиніринг технологічного забезпечення виробництва. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27553 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27553.pdf Size : 179726 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |