The Repository of VTEI
id: 27553
Title: Удосконалення рецептур та технологій виробництва плодово-ягідного зефіру (за матеріалами ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ - ВІННИЦЯ»)
Authors: Юркова А.О.
Keywords: зефір, соєвий білок, технологія, властивості, апарати, інжиніринг
Date of publication: 2022-02-15 15:08:11
Last changes: 2022-02-15 15:08:11
Year of publication: 2021
Summary: У кваліфікаційній роботі відповідно до поставленої мети розроблено нову рецептуру плодово-ягідного зефіру, який можна виготовляти на ТОВ "Солодка Мрія – Вінниця"», оскільки підприємство має відповідну потужність для виробництва, вироби є якісними і смачними. Оскільки до рецептури зефіру ми додаємо соєвий білок, то це збільшить асортимент продукції і клієнтську базу. У Вінниці зефір виготовляє кондитерська фабрика "Roshen" та ТОВ "Солодка Мрія – Вінниця". Конкуренція між цими підприємствами існує, тому потрібно щось завжди оновлювати. Більші обсяги реалізації у того, в кого є щось незвичайне, цікаве, інноваційне. У роботі проаналізовано основи виробництва плодово-ягідного зефіру, а саме: визначено фізико-хімічні показники, вимоги до якості сировини при виробництві, технологію виготовлення та технологічні особливості виробництва, інжиніринг технологічного забезпечення виробництва.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27553
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27553.pdf Size : 179726 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge