id: | 27554 |
---|---|
Title: | Розробка технології напоїв з застосуванням екстракту буряка (за матеріалами ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА») |
Authors: | Сторожук А.В. |
Keywords: | технологія, якість, стандарт, напій, буряковий екстракт, аскорбінова кислота, властивості |
Date of publication: | 2022-02-15 15:08:56 |
Last changes: | 2022-02-15 15:08:56 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Розробка технології напоїв із застосуванням бурякових вичавок є актуальним питанням, оскільки спрощується технологія, скорочуються витрати сировини. У процесі роботи над темою було вирішено ряд завдань: визнaчeнo хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для виготовлення напоїв з використанням екстракту буряка; висвітлено вимoги стандартів до cиpoвини та досліджено тeхнoлoгічні ocoбливocті виробництва напоїв з використанням екстракту буряка. Висвітлено розробку технологічного процесу виробництва напоїв з екстрактом буряка. а саме напою «Вітамінка», охарактеризовано його органолептичні та фізико-хімічні властивості, зроблено продуктовий розрахунок, підібрано технологічне обладнання, викладено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва напою «Вітамінка». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27554 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27554.pdf Size : 182556 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|