The Repository of VTEI
id: 27554
Title: Розробка технології напоїв з застосуванням екстракту буряка (за матеріалами ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА»)
Authors: Сторожук А.В.
Keywords: технологія, якість, стандарт, напій, буряковий екстракт, аскорбінова кислота, властивості
Date of publication: 2022-02-15 15:08:56
Last changes: 2022-02-15 15:08:56
Year of publication: 2021
Summary: Розробка технології напоїв із застосуванням бурякових вичавок є актуальним питанням, оскільки спрощується технологія, скорочуються витрати сировини.
У процесі роботи над темою було вирішено ряд завдань: визнaчeнo хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для виготовлення напоїв з використанням екстракту буряка; висвітлено вимoги стандартів до cиpoвини та досліджено тeхнoлoгічні ocoбливocті виробництва напоїв з використанням екстракту буряка.
Висвітлено розробку технологічного процесу виробництва напоїв з екстрактом буряка. а саме напою «Вітамінка», охарактеризовано його органолептичні та фізико-хімічні властивості, зроблено продуктовий розрахунок, підібрано технологічне обладнання, викладено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва напою «Вітамінка».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27554
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27554.pdf Size : 182556 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge