The Repository of VTEI
id: 27556
Title: Удосконалення технології виробництва масла вершкового (за матеріалами ТОВ "Бімол")
Authors: Яворська Д.В.
Keywords: масло вершкове, молоко, сировина, смородина, порошок, технологія
Date of publication: 2022-02-15 15:10:14
Last changes: 2022-02-15 15:10:14
Year of publication: 2021
Summary: Вершкове масло – це цінний харчовий продукт, у якому є молочний жир, що забезпечує організм людини всіма необхідними поживними речовинами, є джерелом вітамінів та фосфоліпідів, наприклад, холестерину, вітаміну Д та є антитоксичним. Отже, його вживання буде сприяти нормальному функціонуванню організму людини. У процесі виконання роботи було вивчено необхідні поетапні операції для виготовлення масла, якість та смак якого залежить від якості сировини. Досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини, проаналізовано технологію та технологічні особливості виробництва вершкового масла «Екстра». В роботі пропонується розширення асортименту продукції шляхом поставлення на виробництво масла вершкового із 82% масовою часткою жиру з наповнювачем – порошком смородини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27556
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27556.pdf Size : 176093 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge