The Repository of VTEI
id: 27560
Title: Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції = Іnternational regulation and management of food quality
Authors: Семко Т.
Keywords: міжнародне регулювання якості, якість харчової продукції, управління якістю, харчова продукція
Date of publication: 2022-02-15 15:45:45
Last changes: 2022-02-15 15:45:45
Year of publication: 2021
Summary: Самостійна робота з дисципліни є формуванням у студентів системи знань з теорії та методології застосування на практиці «Міжнародного регулювання та управління якістю харчовою продукції» у діяльності підприємств, що складають безперервний ланцюг виробництва та розподілу харчових продуктів, набуття ними навичок з розробки, впровадження та розвитку систем управління безпечністю продукції на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів і продовольчої сировини, формування у студентів знань щодо мети, загальних підходів та організації контролю безпечності споживних товарів на основі вітчизняних та закордонних досвіду.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27560
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 23 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27560.pdf Size : 258177 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge