id: | 27561 |
---|---|
Title: | Технології інноваційних харчових продуктів = Innovative food technologies |
Authors: | Семко Т. |
Keywords: | технології, виробництво, інновації, продукція, сировина, визначенні, концепції, харчування, домішки, інгредієнти |
Date of publication: | 2022-02-15 16:57:00 |
Last changes: | 2022-02-15 16:57:00 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Метою вивчення дисципліни "Технології інноваційних харчових продуктів / Innovative food technologies" є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо опанування основ методології розроблення інноваційних технологій продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27561 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 34 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27561.pdf Size : 406772 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|