The Repository of VTEI
id: 27563
Title: Технології інноваційних харчових продуктів = Іnnovative food technologies
Authors: Семко Т.
Keywords: технології інноваційних харчових продуктів, інноваційні харчові продукти, харчові продукти
Date of publication: 2022-02-15 16:59:07
Last changes: 2022-02-15 16:59:07
Year of publication: 2021
Summary: Самостійна робота з дисципліни є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо опанування основ методології розроблення інноваційних технологій продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини. Ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження на підприємствах харчової промисловості нових науково обґрунтованих технологій продуктів харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27563
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 36 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27563.pdf Size : 317617 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge