| id: | 27563 |
|---|---|
| Title: | Технології інноваційних харчових продуктів = Іnnovative food technologies |
| Authors: | Семко Т. |
| Keywords: | технології інноваційних харчових продуктів, інноваційні харчові продукти, харчові продукти |
| Date of publication: | 2022-02-15 16:59:07 |
| Last changes: | 2022-02-15 16:59:07 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Самостійна робота з дисципліни є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо опанування основ методології розроблення інноваційних технологій продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини. Ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження на підприємствах харчової промисловості нових науково обґрунтованих технологій продуктів харчування. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27563 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 36 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27563.pdf Size : 317617 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |