| id: | 27564 |
|---|---|
| Title: | Технології харчових виробництв = Technologies of food production |
| Authors: | Семко Т., Пахомська О. |
| Keywords: | молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка |
| Date of publication: | 2022-02-15 17:07:50 |
| Last changes: | 2022-02-15 17:07:50 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В завданнях до лабораторних занять приведено дослідження технологічних процесів виготовлення молочної продукції, а також наведено методи дослідження якісних показників сировини та готової продукції. Кожна лабораторне завдання включає теоретичний матеріалу, опис методики проведення досліджень і завдання для самостійної роботи та контрольні питання для самоперевірки. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27564 |
| Publication type: | Завдання до практичних занять |
| Publication: | : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 1. 104 с. |
| In the collections: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27564.pdf Size : 833836 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |