id: | 27564 |
---|---|
Title: | Технології харчових виробництв = Technologies of food production |
Authors: | Семко Т., Пахомська О. |
Keywords: | молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка |
Date of publication: | 2022-02-15 17:07:50 |
Last changes: | 2022-02-15 17:07:50 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В завданнях до лабораторних занять приведено дослідження технологічних процесів виготовлення молочної продукції, а також наведено методи дослідження якісних показників сировини та готової продукції. Кожна лабораторне завдання включає теоретичний матеріалу, опис методики проведення досліджень і завдання для самостійної роботи та контрольні питання для самоперевірки. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27564 |
Publication type: | Завдання до практичних занять |
Publication: | : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 1. 104 с. |
In the collections: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27564.pdf Size : 833836 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|