id: | 27568 |
---|---|
Title: | Кондитерське та пекарське мистецтво = Сonfectionery and baking art |
Authors: | Пахомська О.В. |
Keywords: | сировина, кондитерські вироби |
Date of publication: | 2022-02-16 12:36:39 |
Last changes: | 2022-02-16 12:36:39 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Самостійна робота з дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27568 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 24 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27568.pdf Size : 319572 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|