The Repository of VTEI
id: 27568
Title: Кондитерське та пекарське мистецтво = Сonfectionery and baking art
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: сировина, кондитерські вироби
Date of publication: 2022-02-16 12:36:39
Last changes: 2022-02-16 12:36:39
Year of publication: 2020
Summary: Самостійна робота з дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27568
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 24 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27568.pdf Size : 319572 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge