id: | 27662 |
---|---|
Title: | М’ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи |
Authors: | Власенко І.Г., Семко Т.В. |
Keywords: | м’ясна галузь, м’ясопереробні підприємства, яловичина та телятина, свинина, м’ясо птиці, сільськогосподарські підприємства, господарства населення |
Date of publication: | 2022-07-28 10:21:27 |
Last changes: | 2022-07-28 10:21:27 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | У статті досліджено основні тенденції у виробництві м’яса в Україні. Проаналізовано обсяги виробництва м’яса великої рогатої худоби, свинини та птиці. Розглянуто заходи для успішного розвитку галузі, яких необхідно вжити на рівні держави загалом та кожного підприємства зокрема. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27662 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Товари і ринки. 2021. № 4. С. 16-25 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27662.pdf Size : 417351 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|