id: | 27664 |
---|---|
Title: | Тенденції та проблеми розвитку інноваційних технологій в індустрії гостинності |
Authors: | Половенко Л.П., Мерінова С.В. |
Keywords: | підприємство, інновації, інноваційні технології, готельно-ресторанне обслуговування, інноваційні стратегії, COVID-19 |
Date of publication: | 2022-07-28 14:09:03 |
Last changes: | 2022-07-28 14:09:03 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | У статті викладено стан сучасної сфери послуг та необхідність впровадження інноваційних продуктів, інноваційних технологій та інноваційної діяльності, що сприяє розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто особливості інноваційного управління в індустрії гостинності. Підкреслено, що при виборі інноваційної стратегії варто орієнтуватися на мінімальні ризики, термін окупності, невисоку ціну інновацій, стабільність надходжень, високу рентабельність. Запропоновано заходи підвищення конкурентних переваг підприємства готельного господарства, орієнтовані на створення та використання нових вдосконалених інноваційних продуктів. Узагальнено інноваційні рішення на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу внаслідок запровадження карантинних заходів за умови пандемії, спричиненої COVID-19. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27664 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. 2021. Вип. 3 (62). С. 74-81 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27664.pdf Size : 491279 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|