The Repository of VTEI
id: 27714
Title: Розважальна складова як сучасний тренд в ресторанному сервісі
Authors: Постова В.В.
Keywords: тренди, ресторанний бізнес, інновації
Date of publication: 2022-08-01 15:57:33
Last changes: 2022-08-01 15:57:33
Year of publication: 2022
Summary: Проаналізовано розважальну складову як сучасного тренду в ресторанному сервісі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27714
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конференції, м. Рівне, 25-26 лют. 2022 р. Рівне, 2022. С. 120-122
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27714.pdf Size : 851539 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge