The Repository of VTEI
id: 27721
Title: Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія
Authors: Баранюк М., Пахомська О.
Keywords: фьюжн, молекулярна гастрономія, еспуми, сферифіковані рідини, желе, емульсії
Date of publication: 2022-08-02 15:54:18
Last changes: 2022-08-02 15:54:18
Year of publication: 2022
Summary: Досліджено тренд ресторанного бізнесу - молекулярну кулінарію, що презентує страви та напої з нетрадиційними властивостями і поєднаннями компонентів які не лише дивують, а іноді й шокують споживачів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27721
Publication type: Тези доповіді
Publication: Вісник студентського наукового товариства «Ватра» : тези доп. XI Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2022 р. Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ. Вінниця. Вип.139. 2022. С. 25-27
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27721.pdf Size : 201348 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge