id: | 27721 |
---|---|
Title: | Високі кухонні технології: молекулярна кулінарія |
Authors: | Баранюк М., Пахомська О. |
Keywords: | фьюжн, молекулярна гастрономія, еспуми, сферифіковані рідини, желе, емульсії |
Date of publication: | 2022-08-02 15:54:18 |
Last changes: | 2022-08-02 15:54:18 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Досліджено тренд ресторанного бізнесу - молекулярну кулінарію, що презентує страви та напої з нетрадиційними властивостями і поєднаннями компонентів які не лише дивують, а іноді й шокують споживачів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27721 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Вісник студентського наукового товариства «Ватра» : тези доп. XI Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2022 р. Вінниця. 2022. Вип.139. С. 25-27 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27721.pdf Size : 201348 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|