id: | 27765 |
---|---|
Title: | Технології ресторанної продукції = Restaurant products technologies |
Authors: | Семко Т.В., Пахомська О.В. |
Keywords: | кулінарні вироби, напівфабрикати, борошняні кондитерські та хлібобулочні вироби |
Date of publication: | 2022-08-10 12:50:15 |
Last changes: | 2022-08-10 12:50:15 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Самостійна робота майбутніх фахівців є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від обов'язкових навчальних завдань. Доведено, що тільки ті знання, які студент здобув самостійно,завдяки власному досвіду, думці і дії, будуть насправді міцні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27765 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 36 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27765.pdf Size : 386516 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|