The Repository of VTEI
id: 27765
Title: Технології ресторанної продукції = Restaurant products technologies
Authors: Семко Т.В., Пахомська О.В.
Keywords: кулінарні вироби, напівфабрикати, борошняні кондитерські та хлібобулочні вироби
Date of publication: 2022-08-10 12:50:15
Last changes: 2022-08-10 12:50:15
Year of publication: 2021
Summary: Самостійна робота майбутніх фахівців є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від обов'язкових навчальних завдань. Доведено, що тільки ті знання, які студент здобув самостійно,завдяки власному
досвіду, думці і дії, будуть насправді міцні.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27765
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 36 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27765.pdf Size : 386516 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge