| id: | 27765 |
|---|---|
| Title: | Технології ресторанної продукції = Restaurant products technologies |
| Authors: | Семко Т. В., Пахомська О. В. |
| Keywords: | кулінарні вироби, напівфабрикати, борошняні кондитерські та хлібобулочні вироби |
| Date of publication: | 2022-08-10 12:50:15 |
| Last changes: | 2022-08-10 12:50:15 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Самостійна робота майбутніх фахівців є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від обов'язкових навчальних завдань. Доведено, що тільки ті знання, які студент здобув самостійно,завдяки власному досвіду, думці і дії, будуть насправді міцні. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27765 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 36 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27765.pdf Size : 386516 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |