id: | 27874 |
---|---|
Title: | Організація роботи сомельє = Оrganization of sommelier |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | сомельє, вино, алкоголь, регіони, апеласьйон, виноробство, показники, дегустація, якість |
Date of publication: | 2022-09-07 13:19:56 |
Last changes: | 2022-09-07 13:19:56 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Дисципліна «Організація роботи сомельє» включена до блоку вибіркових дисциплін та має на меті набуття здобувачами вищої освіти теоретичних та практичних знань щодо особливостей організації роботи сомельє, отримання навичок роботи та їх застосування на підприємствах ресторанного бізнесу. Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи сомельє» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27874 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27874.pdf Size : 288214 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|