id: | 27884 |
---|---|
Title: | Ультразвукові технології у харчовій промисловості |
Authors: | Крижак Л. |
Keywords: | ультразвук, ультразвукова обробка, технологічний процес, харчова промисловість, функціонально-технологічні властивості |
Date of publication: | 2022-09-08 17:03:23 |
Last changes: | 2022-09-08 17:03:23 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У оглядовій статті узагальнюються застосування ультразвуку в конкретних напрямках харчової промисловості, також розглядаються переваги і недоліки ультразвукової технології. Особливо обґрунтовується подальший розвиток застосування ультразвуку на промисловому рівні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27884 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2022. Вип. 12, Т. 1. 16 с. |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27884.pdf Size : 436559 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|