The Repository of VTEI
id: 27884
Title: Ультразвукові технології у харчовій промисловості
Authors: Крижак Л.
Keywords: ультразвук, ультразвукова обробка, технологічний процес, харчова промисловість, функціонально-технологічні властивості
Date of publication: 2022-09-08 17:03:23
Last changes: 2022-09-08 17:03:23
Year of publication: 2022
Summary: У оглядовій статті узагальнюються застосування ультразвуку в конкретних напрямках харчової промисловості, також розглядаються переваги і недоліки ультразвукової технології. Особливо обґрунтовується подальший розвиток застосування ультразвуку на промисловому рівні.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27884
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2022. Вип. 12, Т. 1. 16 с.
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27884.pdf Size : 436559 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge