id: | 27888 |
---|---|
Title: | Роль інновацій та інноваційного процесу в розвитку харчової промисловості України |
Authors: | Крижак Л.М. |
Keywords: | харчова промисловість, інновації, інноваційний розвиток, управління інноваційними процесами |
Date of publication: | 2022-09-09 10:50:11 |
Last changes: | 2022-09-09 10:50:11 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Протягом багатьох років в економічній практиці існує думка про те, що для того щоб вижити в умовах вільної конкуренції, необхідно ефективно організовувати виробництво, налагоджувати збут продукції на основі впровадження у виробництво інноваційних технологій. Варто зазначити, що в умовах швидкозростаючої конкуренції, агресивного зовнішнього оточення, при постійному і динамічному розвитку бізнесу, доводиться кардинально переглядати сучасні підходи до сутності та специфіки інновацій та інноваційної діяльності. Інновації є стратегічний ресурс, без використання якого стає неможливим ефективне управління окремими бізнес-процесами на підприємствах промисловості. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27888 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2021. Вип. 11, Т. 2. 11 с. |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27888.pdf Size : 489052 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|