The Repository of VTEI
id: 27888
Title: Роль інновацій та інноваційного процесу в розвитку харчової промисловості України
Authors: Крижак Л.М.
Keywords: харчова промисловість, інновації, інноваційний розвиток, управління інноваційними процесами
Date of publication: 2022-09-09 10:50:11
Last changes: 2022-09-09 10:50:11
Year of publication: 2022
Summary: Протягом багатьох років в економічній практиці існує думка про те, що для того щоб вижити в умовах вільної конкуренції, необхідно ефективно організовувати виробництво, налагоджувати збут продукції на основі впровадження у виробництво інноваційних технологій. Варто зазначити, що в умовах швидкозростаючої конкуренції, агресивного зовнішнього оточення, при постійному і динамічному розвитку бізнесу, доводиться кардинально переглядати сучасні підходи до сутності та специфіки інновацій та інноваційної діяльності. Інновації є стратегічний ресурс, без використання якого стає неможливим ефективне управління окремими бізнес-процесами на підприємствах промисловості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27888
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2021. Вип. 11, Т. 2. 11 с.
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27888.pdf Size : 489052 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge