The Repository of VTEI
id: 27889
Title: Роль інновацій та інноваційного процесу в розвитку харчової промисловості України
Authors: Крижак Л.М.
Keywords: інновації, інноваційний процес, харчова промисловість України
Date of publication: 2022-09-09 11:14:04
Last changes: 2022-09-09 11:14:04
Year of publication: 2021
Summary: Входження до Світової організації торгівлі, відкритість економіки, актуалізують питання про необхідність забезпечення продовольчої безпеки країни. Державі важливо в таких умовах підтримати вітчизняних виробників продуктів харчування, вітчизняних постачальників харчової сировини, забезпечити їх конкурентоспроможність шляхом різних механізмів підтримки та стимулювання, що сприятиме зниженню імпорту продовольства, забезпечення внутрішнього ринку і експорту продовольчих товарів з заняттям певної ніші на світових ринках. У зв'язку з цим гостро постає питання про продовольчу самозабезпеченість.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27889
Publication type: Тези доповіді
Publication: Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 01-26 листоп. 2021 р. Мелітополь, 2021. С. 32-34
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27889.pdf Size : 541135 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge