id: | 27932 |
---|---|
Title: | Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня = Gastronomic professional creativity and author’s cuisine |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | гастрономія, творчість, дизайн, імпровізація, кулінарні школи, інгредієнти, інновації |
Date of publication: | 2022-09-13 15:45:13 |
Last changes: | 2022-09-13 15:45:13 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Дисципліна «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на вивчення кулінарних традицій в сучасній ресторанній кулінарії, креативних тенденцій створення унікальних гастрономічних пошуків, технології приготування та оформлення авторських страв, поєднання інгредієнтів, основ створення фірмових авторських страв з елементами кулінарної імпровізації. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27932 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27932.pdf Size : 333407 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|