| id: | 27994 |
|---|---|
| Title: | Вдосконалення організації надання послуг з кейтерингу в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ПП «Беатріче» ресторан "Pasta e Vino") |
| Authors: | Волошина К. Ф. |
| Keywords: | кейтерингові послуги, надання послуг в закладах ресторанного господарства, ресторанне господарство, кейтеринг |
| Date of publication: | 2022-11-18 12:06:36 |
| Last changes: | 2022-11-18 12:06:36 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі наведено способи вдосконалення організації надання кейтерингових послуг в закладах ресторанного господарства. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27994 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27994.pdf Size : 172588 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |