id: | 28001 |
---|---|
Title: | Розробка заходів щодо підвищення якості ресторанних послуг (за матеріалами бару "П’яна вишня") |
Authors: | Ковальчук Т.В. |
Keywords: | підвищення якості ресторанних послуг, ресторанні послуги, ресторанне господарство, якість послуг |
Date of publication: | 2022-11-18 13:24:44 |
Last changes: | 2022-11-18 13:24:44 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі розроблено ряд заходів, спрямованих на підвищення якості послуг ресторанного господарства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28001 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28001.pdf Size : 178453 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|