| id: | 28034 |
|---|---|
| Title: | Кейтеринг як інноваційна послуга у ресторанному бізнесі |
| Authors: | Постова В. В., Доник О. І. |
| Keywords: | кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика |
| Date of publication: | 2022-11-24 10:22:01 |
| Last changes: | 2022-11-24 10:22:01 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | У матеріалах конференції проаналізовано кейтеринг як інноваційну послугу в ресторанному бізнесі. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28034 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору : V Міжнар. наук.-практ. конф. (заочна форма), м. Полтава, 24 берез. 2022 р. Полтава. 2022. С. 148-150 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28034.pdf Size : 1167200 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |