| id: | 28059 |
|---|---|
| Title: | Перспективи розвитку кейтерингових послуг (за матеріалами ресторану «Cherry Lake») |
| Authors: | Шпортун А. В. |
| Keywords: | кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика |
| Date of publication: | 2022-11-30 10:09:50 |
| Last changes: | 2022-11-30 10:09:50 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості та визначення перспектив розвитку кейтерингових послуг в Україні, враховуючи умови сьогодення. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28059 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28059.pdf Size : 178503 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |