| id: | 28060 |
|---|---|
| Title: | Розробка заходів підвищення продуктивності праці на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами кафе-бару «Смерека») |
| Authors: | Ліщук Ю. О. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, продуктивність праці, персонал, трудові ресурси, управління персоналом |
| Date of publication: | 2022-11-30 10:10:58 |
| Last changes: | 2022-11-30 10:10:58 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні питання продуктивності праці та розроблено практичні заходи щодо її підвищення на підприємствах ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28060 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28060.pdf Size : 171481 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |