id: | 28106 |
---|---|
Title: | Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity |
Authors: | Постова В.В. |
Keywords: | ресторанний бізнес, концепції, формати ресторанів, гастрономічний бренд, ресторанний креатив |
Date of publication: | 2022-12-26 10:26:12 |
Last changes: | 2022-12-26 10:26:12 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Робоча програма «Концепції та ресторанний креатив» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на вивчення сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу, формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу, сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції, авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28106 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 25 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28106.pdf Size : 241073 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|