| id: | 28117 |
|---|---|
| Title: | Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity |
| Authors: | Постова В. В. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, концепції, формати ресторанів, гастрономічний бренд, ресторанний креатив |
| Date of publication: | 2023-01-03 15:22:27 |
| Last changes: | 2023-01-03 15:22:27 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Дисципліна «Концепції та ресторанний креатив» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована для самостійного вивчення здобувачами вищої освіти сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу, формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу, сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції, авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28117 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 25 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28117.pdf Size : 275534 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |