id: | 28120 |
---|---|
Title: | Ресторанна справа = Restaurant business |
Authors: | Вівсюк І.О. |
Keywords: | ресторанне господарство, обслуговування, виробництво |
Date of publication: | 2023-01-04 13:50:22 |
Last changes: | 2023-01-04 13:50:22 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Методичні рекомендації для самостійної роботи дисципліни «Ресторанна справа» спрямовуються для закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28120 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 33 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28120.pdf Size : 312508 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|