| id: | 28120 |
|---|---|
| Title: | Ресторанна справа = Restaurant business |
| Authors: | Вівсюк І. О. |
| Keywords: | ресторанне господарство, обслуговування, виробництво |
| Date of publication: | 2023-01-04 13:50:22 |
| Last changes: | 2023-01-04 13:50:22 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Методичні рекомендації для самостійної роботи дисципліни «Ресторанна справа» спрямовуються для закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28120 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 33 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28120.pdf Size : 312508 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |