id: | 28123 |
---|---|
Title: | Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня = Gastronomic professional creativity and author’s cuisine |
Authors: | Іваніщева О.А. |
Keywords: | гастрономія, творчість, дизайн, імпровізація, кулінарні школи, інгредієнти, інновації |
Date of publication: | 2023-01-04 14:01:24 |
Last changes: | 2023-01-04 14:01:24 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28123 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28123.pdf Size : 316068 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|