| id: | 28181 |
|---|---|
| Title: | Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві (за матеріалами кафе «Сім’я») |
| Authors: | Бородій В. О. |
| Keywords: | технології, обслуговування, ресторанні послуги, інновації, ресторанний бізнес |
| Date of publication: | 2023-01-24 11:00:39 |
| Last changes: | 2023-01-24 11:00:39 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі розглянуто сутність, різновиди та вимоги до обслуговування на підприємствах ресторанного господарства; обґрунтовано особливості використання сучасних технологій в організації обслуговування споживачів ресторанних послуг; розглянуто організаційно-економічну характеристику кафе «Сім'я»; проаналізовано методи обслуговування в кафе «Сім'я»; визначено шляхи удосконалення обслуговування в ресторанному бізнесі; розроблено пропозиції щодо удосконалення обслуговування в кафе «Сім'я». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28181 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 42 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28181.pdf Size : 777536 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |