The Repository of VTEI
id: 28181
Title: Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві (за матеріалами кафе «Сім’я»)
Authors: Бородій В.О.
Keywords: технології, обслуговування, ресторанні послуги, інновації, ресторанний бізнес
Date of publication: 2023-01-24 11:00:39
Last changes: 2023-01-24 11:00:39
Year of publication: 2022
Summary: В роботі розглянуто сутність, різновиди та вимоги до обслуговування на підприємствах ресторанного господарства; обґрунтовано особливості використання сучасних технологій в організації обслуговування споживачів ресторанних послуг; розглянуто організаційно-економічну характеристику кафе «Сім'я»; проаналізовано методи обслуговування в кафе «Сім'я»; визначено шляхи удосконалення обслуговування в ресторанному бізнесі; розроблено пропозиції щодо удосконалення обслуговування в кафе «Сім'я».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28181
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 42 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28181.pdf Size : 777536 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge