| id: | 28217 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва йогуртів з плодово-ягідними наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») |
| Authors: | Батер З. Ю. |
| Keywords: | йогурт, молоко, сировина, продукт, наповнювач |
| Date of publication: | 2023-02-16 11:14:49 |
| Last changes: | 2023-02-16 11:14:49 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Кваліфікаційна робота є актуальною по розробленню нових видів йогуртів, які мають забезпечувати відповідність хімічного складу харчових раціонів фізіологічним потребам організму, а також підтримувати і регулювати конкретні фізіологічні функції, зберігати та покращувати здоров`я. Кисломолочні напої, що містять у своєму складі натуральні корисні інгредієнти, користуються постійним і підвищеним попитом у споживачів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28217 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28217.pdf Size : 171145 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |