The Repository of VTEI
id: 28218
Title: Розробка технології виробництва вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ "Віньковецький сирзавод")
Authors: Грицюк З.В.
Keywords: масло, вершки, спосіб перетворення вершків, молоко, сепарування
Date of publication: 2023-02-16 11:35:53
Last changes: 2023-02-16 11:35:53
Year of publication: 2023
Summary: Вершкове масло – продукція тваринного походження, яку отримують шляхом перероблювання вершків з молока великої рогатої худоби. Після перероблення молока виходить емульгуючий концентрат тваринних жирів – вершкове масло, для приготування якого використовують якісне молоко, сметану, вершки. Поживна цінність вершкового масла на 100 г – 800 ккал. Людський організм засвоює якісне вершкове масло на 95%.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28218
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28218.pdf Size : 907865 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge