id: | 28218 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ "Віньковецький сирзавод") |
Authors: | Грицюк З.В. |
Keywords: | масло, вершки, спосіб перетворення вершків, молоко, сепарування |
Date of publication: | 2023-02-16 11:35:53 |
Last changes: | 2023-02-16 11:35:53 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Вершкове масло – продукція тваринного походження, яку отримують шляхом перероблювання вершків з молока великої рогатої худоби. Після перероблення молока виходить емульгуючий концентрат тваринних жирів – вершкове масло, для приготування якого використовують якісне молоко, сметану, вершки. Поживна цінність вершкового масла на 100 г – 800 ккал. Людський організм засвоює якісне вершкове масло на 95%. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28218 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28218.pdf Size : 907865 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|