| id: | 28223 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») |
| Authors: | Кононець В. О. |
| Keywords: | технологія приготування м’ясних страв, виробництво м’яса, м'ясо, оброблення м’яса, нетрадиційні способи теплової обробки |
| Date of publication: | 2023-02-16 13:20:01 |
| Last changes: | 2023-02-16 13:20:01 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | М'ясна промисловість має велике народногосподарське значення, оскільки вона відповідає покликанню забезпечувати населення країни безпечними, якісними продуктами, інноваційними високоякісними технологіями приготування: технології приготування м’ясних страв м'ясом, ковбасними виробами, виробами з яловичини і свинини, м'ясними консервами, продуктами дитячого і дієтичного харчування, другими швидкозамороженими блюдами і напівфабрикатами. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28223 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28223.pdf Size : 649238 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |