The Repository of VTEI
id: 28228
Title: Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Authors: Равлюк А.І.
Keywords: технології, виробництво, антиоксиданти, спред, вершки, рослинний спред
Date of publication: 2023-02-16 13:31:04
Last changes: 2023-02-16 13:31:04
Year of publication: 2023
Summary: На даний час на продовольчому ринку України активно розвивається виробництво продукції з комбінованим жировим складом. Це пов’язано з недостатніми об’ємами виробництва молочної сировини, з його високою ціною, що відображається на ціні молочних продуктів для кінцевого споживання.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28228
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28228.pdf Size : 510933 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge