id: | 28228 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») |
Authors: | Равлюк А.І. |
Keywords: | технології, виробництво, антиоксиданти, спред, вершки, рослинний спред |
Date of publication: | 2023-02-16 13:31:04 |
Last changes: | 2023-02-16 13:31:04 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | На даний час на продовольчому ринку України активно розвивається виробництво продукції з комбінованим жировим складом. Це пов’язано з недостатніми об’ємами виробництва молочної сировини, з його високою ціною, що відображається на ціні молочних продуктів для кінцевого споживання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28228 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28228.pdf Size : 510933 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|