| id: | 28231 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки (за матеріалами суші-бару «Асахі», (ФОП Димніч М.С.) |
| Authors: | Шеліпов А. І. |
| Keywords: | риба, рибні страви, технологія рибних страв, теплова обробка |
| Date of publication: | 2023-02-16 16:26:47 |
| Last changes: | 2023-02-16 16:26:47 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі розроблено технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28231 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28231.pdf Size : 290625 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |