id: | 28233 |
---|---|
Title: | Розвиток маркетингового потенціалу підприємства (за матеріалами приватного підприємства «ГОЛД МАСТЕР», м. Вінниця) |
Authors: | Зелінський М.І. |
Keywords: | маркетинг, маркетинговий потенціал, оцінка маркетингового потенціалу, ринок ювелірних виробів |
Date of publication: | 2023-02-17 11:46:54 |
Last changes: | 2023-02-17 11:46:54 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Метою дослідження є розроблення науково-методичних та практичних рекомендацій щодо розвитку маркетингового потенціалу приватного підприємства «ГОЛД МАСТЕР». Завданням дослідження є: встановлення сутності маркетингового потенціалу підприємства, визначення системи показників оцінки маркетингового потенціалу підприємства, дослідження організаційно-економічної характеристики ПП «ГОЛД МАСТЕР» та комплексу маркетингу, дослідження ринку ювелірних виробів та місце ПП «ГОЛД МАСТЕР» на ньому, напрями розвитку маркетингового потенціалу ПП «ГОЛД МАСТЕР». Об’єктом дослідження є маркетингова діяльність ПП «ГОЛД МАСТЕР» в напрямку розвитку його маркетингового потенціалу, а предметом дослідження є теоретичні та методологічні аспекти розвитку маркетингового потенціалу приватного підприємства «ГОЛД МАСТЕР». У процесі написання кваліфікаційної роботи використовувались такі методи: порівняння; графічний; експертних оцінок; комплексного аналізу. Наукова новизна одержаних результатів полягає в розробленні теоретичних положень і практичних рекомендацій щодо розвитку маркетингового потенціалу підприємства на ринку ювелірних виробів. Практична цінність дослідження полягає у розробці чіткого алгоритму розвитку маркетингового потенціалу ПП «ГОЛД МАСТЕР» з аналізом можливостей виходу на зовнішні ринки. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28233 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020 |
In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28233.pdf Size : 211024 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|