| id: | 28587 | 
|---|---|
| Title: | Підвищення якості обслуговування споживачів в закладах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Pirosmani») | 
| Authors: | Сінякова А. О. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, обслуговування, якість обслуговування, стандарти обслуговування | 
| Date of publication: | 2023-06-20 12:47:47 | 
| Last changes: | 2023-06-20 12:47:47 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто сутність та значення стандартів обслуговування для закладів ресторанного господарства; визначено сучасні підходи до управління якістю та особливості процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства; пПроаналізовано організаційно-економічну характеристику ресторану «Pirosmani»; досліджено контингент споживачів та оцінити якість їх обслуговування в досліджуваному закладі; розроблено шляхи підвищення організаційно-торгівельної діяльності ресторану «Pirosmani»; вдосконалено методи управління персоналом досліджуваного закладу. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28587 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28587.pdf Size : 739223 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |