| id: | 28617 | 
|---|---|
| Title: | Роль сучасного столового посуду в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ТОВ «Гіпаніс Плюс», ресторан «NUMO») | 
| Authors: | Волторниста С. А. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, столовий посуд, сучасний трендовий посуд | 
| Date of publication: | 2023-06-20 15:22:33 | 
| Last changes: | 2023-06-20 15:22:33 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі визначено сутність, класифікацію та характеристику столового посуду відповідно до матеріалу виготовлення та функціонального призначення; прослідковано сучасну тенденцію та критерії вибору столового посуду в закладах ресторанного господарства; - проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «NUMO»; проаналізовано ефективність використання столового посуду в досліджуваному закладі; розроблено шляхи впровадження сучасного трендового посуду в ресторані «NUMO»; визначено ефективність від впровадження розроблених заходів для досліджуваного закладу. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28617 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28617.pdf Size : 732256 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |