id: | 28617 |
---|---|
Title: | Роль сучасного столового посуду в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ТОВ «Гіпаніс Плюс», ресторан «NUMO») |
Authors: | Волторниста С.А. |
Keywords: | ресторанний бізнес, столовий посуд, сучасний трендовий посуд |
Date of publication: | 2023-06-20 15:22:33 |
Last changes: | 2023-06-20 15:22:33 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі визначено сутність, класифікацію та характеристику столового посуду відповідно до матеріалу виготовлення та функціонального призначення; прослідковано сучасну тенденцію та критерії вибору столового посуду в закладах ресторанного господарства; - проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «NUMO»; проаналізовано ефективність використання столового посуду в досліджуваному закладі; розроблено шляхи впровадження сучасного трендового посуду в ресторані «NUMO»; визначено ефективність від впровадження розроблених заходів для досліджуваного закладу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28617 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28617.pdf Size : 732256 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|