| id: | 28623 | 
|---|---|
| Title: | Організація спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства (на матеріалах НТП у формі ТОВ-фірма «ММ ХАЙТЕК» ЛТД, готельно-ресторанний комплекс «Гостевія») | 
| Authors: | Бабенко Ю. І. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, спеціальні форми обслуговування, кейтеринг, бенкет, офіціанти | 
| Date of publication: | 2023-06-20 16:51:52 | 
| Last changes: | 2023-06-20 16:51:52 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі проведено загальну характеристику методів і форм обслуговування в закладах ресторанного господарства; визначено особливості організації спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства; здійснено організаційно-економічну характеристику готельно-ресторанного комплексу «Гостевія»; проаналізовано спеціальні форми обслуговування в досліджуваному закладі; розроблено шляхи удосконалення організації спеціальних форм обслуговування в готельно-ресторанному комплексі «Гостевія»; розглянуто можливі шляхи підвищення кваліфікації персоналу, який відповідає за обслуговування споживачів в досліджуваному закладі. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28623 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28623.pdf Size : 901940 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |