| id: | 28632 | 
|---|---|
| Title: | Регіональна кухня та спеціалітети як ресурс для розвитку гастрономічного туризму в дестинаціях | 
| Authors: | Чорна Н. М. | 
| Keywords: | регіональна кухня, гастрономічний туризму, дестинації | 
| Date of publication: | 2023-06-21 11:29:28 | 
| Last changes: | 2023-06-21 11:29:28 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Популярність гастрономічного туризму, пов’язаного зі знайомством з місцевими стравами, рецептами та технологіями їх приготування, а також дегустаціями, участю у майстеркласах та фестивалях, упродовж кількох крайніх років стрімко зростає. Феномен української національної кухні полягає в тому, що вона одночасно і цілісна, і має регіональне різноманіття. Відповідно, передумовою для розвитку гастрономічного туризму в дестинаціях є саме наявність унікальних страв регіональної кухні та спеціалітетів, адже саме бажання познайомитися з ними та скуштувати їх стимулює туристів збиратися в гастроподорожі. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28632 | 
| Publication type: | Тези доповіді | 
| Publication: | Промисловість та крафт на HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : прогр. та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 трав. 2023 р. Київ, 2023. С. 102-103 | 
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28632.pdf Size : 565691 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |