| id: | 28638 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологій виробництва сухого молока методом розпилювальної сушарки (на матеріалах ПП "ЕкоМолпродукт") | 
| Authors: | Глущенко О. С. | 
| Keywords: | молоко, сировина, випаровування, сухий продукт, випарна установка | 
| Date of publication: | 2023-06-26 10:05:47 | 
| Last changes: | 2023-06-26 10:05:47 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Сухе молоко має важливе та першочергове місце в споживанні продуктів. Сухе молоко, як продукт вводить в організм людини оптимально збалансовані та легкозасвоювані білки, жири, вуглеводи, а також мінеральні речовини. Згідно рекомендацій ВООЗ споживання сухих молочних продуктів повинно складати 30 % загальної кількості раціону. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28638 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 60 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28638.pdf Size : 592869 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |