id: | 28638 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологій виробництва сухого молока методом розпилювальної сушарки (на матеріалах ПП "ЕкоМолпродукт") |
Authors: | Глущенко О.С. |
Keywords: | молоко, сировина, випаровування, сухий продукт, випарна установка |
Date of publication: | 2023-06-26 10:05:47 |
Last changes: | 2023-06-26 10:05:47 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Сухе молоко має важливе та першочергове місце в споживанні продуктів. Сухе молоко, як продукт вводить в організм людини оптимально збалансовані та легкозасвоювані білки, жири, вуглеводи, а також мінеральні речовини. Згідно рекомендацій ВООЗ споживання сухих молочних продуктів повинно складати 30 % загальної кількості раціону. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28638 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 60 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28638.pdf Size : 592869 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|