| id: | 28641 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва згущеного молока з фруктовим наповнювачем (на матеріалах ТОВ "ЕкоМолпродукт") |
| Authors: | Когут І. О. |
| Keywords: | сировина, молоко, знежирене молоко, згущення, фруктоза, затравка, консерування, анабіоз, технологія |
| Date of publication: | 2023-06-26 10:11:22 |
| Last changes: | 2023-06-26 10:11:22 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Виробництво молочних консервів є однією з найбільш індустріальних галузей молочної промисловості. Консервування молока, вершків та інших молочних продуктів проводять з метою збільшення строку зберігання і розширення асортименту. Виготовлення молочних консервів дозволяє використати всі корисні речовини молока. Це виробництво є практично безвідходним. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28641 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28641.pdf Size : 694107 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |