id: | 28641 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва згущеного молока з фруктовим наповнювачем (на матеріалах ТОВ "ЕкоМолпродукт") |
Authors: | Когут І.О. |
Keywords: | сировина, молоко, знежирене молоко, згущення, фруктоза, затравка, консерування, анабіоз, технологія |
Date of publication: | 2023-06-26 10:11:22 |
Last changes: | 2023-06-26 10:11:22 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Виробництво молочних консервів є однією з найбільш індустріальних галузей молочної промисловості. Консервування молока, вершків та інших молочних продуктів проводять з метою збільшення строку зберігання і розширення асортименту. Виготовлення молочних консервів дозволяє використати всі корисні речовини молока. Це виробництво є практично безвідходним. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28641 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28641.pdf Size : 694107 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|