id: | 28643 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва виноградного соку (на матеріалах ТОВ "Аграна Джус Україна") |
Authors: | Колісник В.В. |
Keywords: | технологія виробництва соку, купажування, виноград, уварювання, згущення, абсорбція, консервування, сік, виноградний сік |
Date of publication: | 2023-06-26 10:27:08 |
Last changes: | 2023-06-26 10:27:08 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Виноград – сільськогосподарська сировина, переробляється на крупному спеціалізованому підприємстві Аграна Джус Україна, яке має оснащене продуктивне устаткування, що дає змогу отримувати якісні та безпечні соки. Практика виробництва показує доцільність організації переробки і зберігання швидкопсувних плодів і овочів на підприємствах, розташованих в сировинній зоні, а саме в Вінницькому регіоні. Заводи і консервні цехи по переробці постійно зростають, забезпечують високу ефективність господарювання за умови належної організації виробництва продукції із використанням прогресивних технологій та сучасних методів контролю за технологічним процесом. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28643 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 65 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28643.pdf Size : 637004 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|